Τοπία

«Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα. Θέλω να δω και την άλλη όψη του κόσμου που ζούμε. Το να αγνοείς πως υπάρχουν τέτοιες συνθήκες είναι βολικό, δεν είναι όμως πραγματικό...»

Αιθιοπία..... Οι Κάρο, οι Χάμερ, οι Μούρσι, οι Μπούμε είναι μερικές από τις κυριότερες φυλές που κατοικούν στην περιοχή.

Οι άντρες ξυρίζουν τμηματικά το κεφάλι, σχηματίζοντας περίτεχνα σχέδια στολίζοντάς τα με φύλλα στρουθοκαμήλου. Ενώ κοιμούνται, τα προστατεύουν ακουμπώντας το κεφάλι σε ειδικά κατασκευασμένα ξύλινα σκαμνάκια.

Στην φυλή των Χάμερ οι γυναίκες έχουν διαμορφώσει μια συγκεκριμένη μόδα στην κόμμωση των μαλλιών. Δημιουργούν χοντρές πλεξούδες με την βοήθεια βουτύρου ή χοιρινού λίπους μαζί με λάσπη.

Χιλή. Η γή των Ινδιάνων. Οι Αϊμάρα είναι απόγονοι των Ίνκας. Είναι κοντοί, μελαμψοί και ντύνονται με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο. Οι άντρες φορούν μακριά πόντος και μάλλινα παντελόνια. Οι γυναίκες φορούν φαρδιές μάλλινες φούστες και καφέ ή γκρι καπέλα. Το ντύσιμό τους είναι πάντα βαρύ για να μπορούν να αντιμετωπίσουν το κρύο των Άνδεων.